CHOCOLATE IN A BOTTLE

Chocolate in a Bottle to mariaż francuskiego chardonnay produkowanego metodą szampańską (Methode Champenoise) z belgijską czekoladą.

Chocolate in a Bottle należy serwować w temperaturze 5-7 stopni celcjusza.

Pobierz świąteczny cennik naszych produktów

Pobierz aktualny cennik alkoholi Pobierz informacje o Chocolate

 

  • Kontakt z nami

    Gruppo Distribuzione
    email: office@gruppodistribuzione.pl
    tel.: +48 603 281 277

    Gruppo Distribuzione sp. z o.o.
    ul. Grzybowska 80/82 lok. 700
    00-844 Warszawa

     

    Australia branch

    Gruppo Distribuzione
    114 Stonecutters Dr Colebee 2761 NSW
    email: australia@gruppodistribuzione.pl
    Carolina +61406518499
    Paul +61478584808

    dowiedz się więcej

Nasza strona wykorzystuje pliki cookies.

Strona używa cookies i podobnych technologii m.in. w celach: świadczenia usług oraz prowadzenia statystyk. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia.

Akceptuję, nie pokazuj więcej